09. mei 2022
klik op de foto om meer te zien
04. maart 2022
Op vrijdagmiddag 4 maart om 17:00 uur heeft de feestelijke opening van onze expositie in Nieuw Erasmusheem in Haren plaats gevonden. Onderstaand met 17 foto's een impressie van de opening met speeches, hapjes en drankjes . Klik op een foto voor grote weergave.
05. februari 2022
Op zaterdag 5 februari hebben Stephanie, Ron, Simon en Joop de expositie ingericht in Nieuw Erasmusheem in Haren. Hieronder vind je een aantal foto's van de inrichting. Het gaat daarbij om te laten zien hoe ongeveer de plek is waar jouw foto (als je hebt mee gedaan) is opgehangen. We hangen met 30 foto's op de begane grond. Bij binnenkomst is er een hal met rechts een lange gang en rechtdoor twee parallelle kortere gangen. De verdeling van de foto's is met zwaar verantwoordingsgevoel gedaan...
17. november 2021
Op dinsdag 19 november konden we met inachtneming van de corona-maatregelen bij elkaar komen. We hadden een gastspreker, Helmer Spaargaren. Hieronder een indruk van de bijeenkomst.
25. september 2021
Op zaterdag 25 september was BEELDSPRAAK, samen met een paar andere verenigingen, aanwezig op de open dag van dorpshuis De Groenenberg in Glimmen. Ron, Rinske, Coen en Joop verzorgden de stand. Bijgaand een paar foto's.