02. februari 2023
Op zaterdag 4 februari kan iedereen komen kijken in Nieuw Erasmusheem naar de geheel vernieuwde foto-expositie van Beeldspraak De vervanging zal plaats vinden vanaf 13 uur. We verwachten dat de inrichting om 15 uur is voltooid. Kom dus in de loop van de middag kijken. Er zal dit keer geen officiële opening zijn. We hebben met de eerste serie precies een jaar gehangen en veel positieve reacties ontvangen. De nieuwe foto's zullen ongetwijfeld van hetzelfde hoge niveau zijn !
04. december 2022
Zondag 4 december heeft een aantal clubleden zich gestort op het portretfotograferen. Onderstaand een indruk van deze gezellige en leerzame activiteit. Ron bedankt voor de organisatie ! Klik op de foto's voor grote weergave of diapresentatie. Klik hieronder op "lees meer" voor meer foto's
25. september 2022
Op zaterdag 24 september 2022 heeft een select, enthousiast clubje van vier Beeldsprakers bij zonsondergang en later foto's gemaakt in de Eemshaven. De ongetwijfeld hoogwaardige resultaten zullen later worden getoond maar hierbij alvast een kleine impressie van de werkende deelnemers Liesbeth, Rinske, Gerrit en Joop. Klik hieronder op "lees meer voor alle foto's.
09. mei 2022
klik op de foto om meer te zien
04. maart 2022
Op vrijdagmiddag 4 maart om 17:00 uur heeft de feestelijke opening van onze expositie in Nieuw Erasmusheem in Haren plaats gevonden. Onderstaand met 17 foto's een impressie van de opening met speeches, hapjes en drankjes . Klik op een foto voor grote weergave.
05. februari 2022
Op zaterdag 5 februari hebben Stephanie, Ron, Simon en Joop de expositie ingericht in Nieuw Erasmusheem in Haren. Hieronder vind je een aantal foto's van de inrichting. Het gaat daarbij om te laten zien hoe ongeveer de plek is waar jouw foto (als je hebt mee gedaan) is opgehangen. We hangen met 30 foto's op de begane grond. Bij binnenkomst is er een hal met rechts een lange gang en rechtdoor twee parallelle kortere gangen. De verdeling van de foto's is met zwaar verantwoordingsgevoel gedaan...