FOTO VAN JEANNET IN 'IN BEELD'

Bij het artikel over het thema ‘LEEGTE’ in de nieuwe In Beeld staat een foto van Jeannet. Er werden meer dan 300 foto’s ingestuurd. Jeannet, van harte gefeliciteerd!
Het thema voor de volgende In Beeld is ‘DRUKTE’.

Toelichting Jeannet:

Toen ik bijgaande foto maakte dacht ik.....wat een leeg bestaan. Dakloos zijn. Hoe zou dat voelen, hoe kom je je nacht weer door? Deze dakloze heeft zijn paleisje gevonden en wat erg mooi is om te zien is dat de dakloze blijkbaar ook zuinig is op zijn hoekje. Je ziet een vaasje met bloemen, een dweilstok, bidprentjes, een netjes opgemaakt bed. Maar leeg.Ook het pand waar hij voor de deur ligt is leeg. De deuren zijn met een hangslot extra beveiligd. Op de deur een brief van een officiele instantie. Het is leeg....maar ook weer niet. Toch zal ook deze dakloze wss een leeg bestaan hebben. Ik voel deze leegte, helaas. Waar zou hij of zij nu uithangen?

© Jeannet Zwols / 'leegte'
© Jeannet Zwols / 'leegte'