COVERFOTO VAN IN BEELD IS VAN JEANNET

© Jeannet Zwols   "naweeën carnaval"
© Jeannet Zwols "naweeën carnaval"

Het nieuwe kwartaalblad van de Fotobond heeft een foto van onze eigen Jeannet op de voorpagina! De foto is gemaakt in de Algarve. De foto wordt verderop in het blad ook nog besproken door bondsmentor Willem Hazenberg.
Jeannet, van harte gefeliciteerd.

Toelichting van Jeannet:

 

Het werkelijke verhaal behorend bij deze foto:

Een boulevard in de Algarve (Quartiera) dat een dag na het carnavalsweekend (febr jl.) er wat troosteloos bij ligt. Mede door het sombere weer. Er is geen zon op die ochtend. Mijn aandacht ging met name naar de twee mannen die door het grote schilderijframe lopen. Met de nog aanwezige aankleding van vlaggen en kermisatrractie wordt het sombere beeld weer vrolijk.

Waar het verhaal van Madeira en een bloemenfeest weg komt weet ik niet. Als de beoordelaar even de moeite had genomen om in te zoomen dan had hij kunnen lezen dat het om carnaval ging. Bovendien had ik de foto
"naweeën carnaval" genoemd. Hij is genomen overigens met mijn mobieltje.